Ionela-Larisa BUCUR

asistent formator, psiholog clinician specialist, supervizor în psihologie clinică, psihoterapeut autonom în psihoterapie integrativă, psiholog expert –psihologie clinică

Ionela-Larisa BUCUR

Este psiholog clinician specialist, expert-supervizor în psihologie clinică, psihoterapeut autonom în psihoterapie integrativă, psiholog în supervizare specialitatea psihologia muncii şi organizaţională în cadrul Cabinetului Individual de Psihologie, psiholog expert –psihologie clinică, având competențe în „expertiză psihologică a victimelor minore și majore”, „expertiză psihologică a copilului și familiei aflate în divorț”.

A publicat articole în reviste de specialitate, capitole de carte şi lucrări de specialitate din domeniul psihologiei clinice şi psihoterapiei integrative sub îndrumarea prof. univ. dr. Loredana–Ileana Vîşcu. A coordonat workshop-uri în cadrul Conferinței Internaţionale „Supervizarea în psihoterapie” (www.icsp.eu). Pe plan local a fost invitată de şcolile din localitate pentru a purta dialoguri cu elevii și profesorii pe teme legate de etapele de dezvoltare ale copilului și adolescentului, cât și teme legate de educația non-formală, a fost psiholog coordonator în cadrul programului „Clubul de mămici”, unde a fost abordată etapa de dezvoltare a sugarului și alcătuirea unui grup de suport pentru viitoarele și proaspetele mămici.

Domeniile de interes sunt dictate de varietatea problemelor și vârstelor clienților, care se regăsesc în domeniul psihologiei clinice, psihoterapiei și expertizei psihologice judiciare și extrajudiciare în limita competențelor dobândite.

Emisiuni: