Formatori, Supervizori, Asistenți formatori

Institutul de Psihoterapie, Consiliere Psihologică şi Supervizare ClinicăIPCS

Vîşcu Loredana-Ileana

Vîşcu Loredana-Ileana este Preşedinte al Senatului Universităţii „Tibiscus” din Timişoara şi profesor universitar doctor la Universitatea „Tibiscus” din Timişoara şi cadru didactic asociat la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. În cadrul Facultăţii de Psihologie, Universitatea „Tibiscus” din Timişoara, a înfiinţat Centrul de Cercetări Calitative în Consiliere şi Psihoterapie, al cărui director este. Ca practician, Loredana-Ileana Vîşcu este psiholog şi psihoterapeut în orientarea psihoterapie integrativă, formator și supervizor în psihoterapie integrativă. Activitatea dididactică și științifică este concretizată în numeroase lucrări și cărți (mai mult de 27 de lucrări şi studii indexate ISI Thomson, 10 cărţi şi alte 5 în co-autorat; 12 volume coordonate şi 12 manuale pentru studenţi şi cursanţi), fiind şi co-autor al Modelului Integrativ Strategic în Psihoterapie. Loredana-Ileana Vîşcu este: Chartered member with AFBPsS Associate Fellow şi supervizor – British Psychology Society U.K. (BPS); formator și supervizor în: EAIP (European Association of Integrative Psychotherapy); EIATSCYP (European Interdisciplinary Association for Therapeutic Services for Children and Young People); FPR (Federația Română de Psihoterapie); și CPR (Colegiul Psihologilor din România). De asemenea, este membru în: APA (The American Psychologists’ Association), SEPI (The Society for the Exploration of Psychotherapy Integration) şi APR (Asociaţia Psihologilor din România).

Watkins Edward Clifton Jr.

Watkins Edward Clifton Jr., Texas, USA, este profesor universitar doctor în cadrul Universităţii din Texas de Nord, Denton, Texas. Principalele sale interese sunt supervizarea în psihoterapie, cât şi teoriile integrative şi psihoanalitice, practica şi cercetarea în psihoterapie integrativă. Este editor al jurnalului Handbook of Psychotherapy Supervision (1997), co-editor (împreună cu Derek Milne) al jurnalului Wiley International Handbook of Clinical Supervision (2014), şi co-autor (împreună cu C. H. Patterson) al volumului Theories of Psychotherapy (1996). De asemenea, Clifton Edward Watkins, Jr. este: Fellow al Diviziilor 29 (Psihoterapie) şi 17 (Consiliere şi Psihologie) din cadrul Asociaţiei Americane de Psihologie (APA). Clifton Edward Watkins, Jr. face parte din consiliul ştiinţific al Centrului de Cercetări Calitative în Consiliere şi Psihoterapie, din cadrul Facultăţii de Psihologie, Universitatea „Tibiscus” din Timişoara şi este membru onorific al Universităţii „Tibiscus” din Timişoara.

Gáspár György

 
Gáspár György este psiholog clinician, psihoterapeut, supervizor și formator. Este președinte al Asociației Multiculturale de Psihologie și Psihoterapie, al Academiei de Formare în Terapia Imago și vicepreședinte al Asociației Mindsight România. Susține conferințe și workshop-uri la nivel național și este formator invitat al Asociației Maghiare de Terapie Sistemică (Ungaria). Este, de asemenea, co-fondator al platformei http://www.paginadepsihologie.ro și autor al cărților: Copilul invizibil, Revoluția iubirii, Mindfulness urban, #LoveIsFun, Suflete de sticlă.

Delcea Cristian

Delcea Cristian, este conferenţiar universitar, doctor în Ştiinţe medicale, cadru didactic titular la Facultatea de Psihologie, Universitatea „Tibiscus” din Timişoara (UTT) și cadru didactic asociat la Universitatea de Medicină și Farmacie, Facultatea de Medicină „Iuliu Haţieganu” (UMF) din Cluj-Napoca. Este director al Centrului de Studii Avansate în Psihologie Medico-Legală din cadrul UTT și președintele Institutului de Sexologie din Romania (IS). În cadrul Universităților UTT și UMF predă: Neuropsihologie, Genetica comportamentului uman, Psihologie medico-legală și Etică și integritatea academică. Are în prezent 32 de articole indexate ISI/IF și 9 cărți de spcialitate. A standardizat și validat științific 5 baterii de teste pe populația din România. Conduce în prezent proiecte de cercetare pentru implementarea aplicațiilor software în servicii de sănătate sexuală în cadrul Institutului de Sexologie și coordonează un curs internațional de sex-terapie la nivel de țară.