Geanina-Maria ȘIMONIA

Geanina-Maria ȘIMONIA

Psiholog cu drept de liberă practică în specialitatea psihologie educațională și consiliere școlară și vocațională sub supervizare și psihoterapeut integrativ, sub supervizare, ambele calificări fiind atestate de Colegiului Psihologilor din România, este absolventă a Masterului de Psihologie Educațională și Consiliere Psihopedagogică, din cadrul Universității de Vest din Timișoara, promoția 2019. Tema lucrării sale de disertație a fost Motivația la tinerii cu vârsta cuprinsă în intervalul 25 – 35 de ani. 

Formarea în Psihoterapie Integrativă a realizat-o în cadrul Asociației de Cercetare, Consiliere și Psihoterapie Integrativă din Timișoara, iar supervizarea în Psihoterapie Integrativă o realizează în cadrul Institutului de Psihoterapie, Consiliere psihologică și Supervizare clinică din Timișoara.

Interesele de cercetare sunt îndreptate spre educația formală și informală, cu adresabilitate copiilor, adolescenților și adulților. Descoperirea vocației este unul dintre dezideratele spre care își canalizează atenția, împreună cu clienții săi. A participat la numeroase cursuri și workshop-uri de logopedie, cursuri pentru prelucrarea traumei, cursuri postuniversitare de medicină psihosomatică, neonatologie, psihotanatologie și altele.

E-mail: geaninasimonia@yahoo.com
Telefon: 0724 122 509