Alina PĂTRU

Alina PĂTRU

Psihoterapeut integrativ în supervizare, psiholog clinician autonom cu formare în logopedie

Psiholog clinician în supervizare, cu Master în psihologie clinică – Psihodiagnoza clinică și consiliere psihologică, are experiență de 4 ani în psihologia clinică (copii cu probleme în dezvoltare, autism, adhd, consiliere părinți) și 1 un an și jumătate în psihoterapie Integrativă (copii, adolescenți și adulți).
Domeniile de interes sunt psihoterapia (dezvoltare personală; gestionare atacuri panică, depresiei, anxietate, ADHD; psihologia sportivă și psihologia clinică.
”Urmăresc îndeaproape psihologia sportului drept pentru care am participat la cursuri și conferințe ce țin de acest domeniu și lucrez cu sportivi pentru îmbunătățirea performanțelor sportive ale acestora.”

A acumulat multă experiență în lucrul cu copiii ce au  probleme de neurodezvoltare (autism, adhd, întârzieri cognitive, etc) dar și în consilierea aparținătorilor  acestor copii. În lucrul cu aceștia oferă terapie integrată ce conține în funcție de nevoia copilului terapie ABA, terapie comportamentală, logopedie și terapie senzorială.

Interesul pentru cercetare s-a concluzionat în lucrări publicate în volume de studii și în lucrări indexate în bazele de date internaționale:

-capitolul de carte „Tulburarea din spectru autist în relația cu modelul integrativ strategic al sinelui ” publicat în „Psihoterapie copilului și adolescentului” editura Universul Academic, 2022
– articolul „Stress of the job” – Web of Science Core Collection
– Workshop cu titlul „Diagnostic diferențial și intervenții terapeutice în cazul copiilor cu întârzieri  în dezvoltare” susținut la Conferința internațională de supervizare ediția a 5-a, 2023
 
Își desfășoară activitatea atât in cabinet (București) cât și online.
 
E-mail: psiholog.alina.patru@gmail.com
Telefon: 0724 172 996
Site: psiholog-alina.ro