Andreea Lioara Jorza

psiholog supervizor

Andreea-Lioara Jorza

Este psiholog specialist și supervizor în specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securității naționale, psiholog specialist în specialitățile Psihologia muncii și organizațională și Psihologia Transporturilor și psiholog practicant autonom în Psihologie clinică.

Titular al Cabinetului Individual de Psihologie Jorza Andreea Lioara (2013 – prezent), membru în Comitetul Filialei Teritoriale Hunedoara a Colegiului Psihologilor din România (specialitatea Psihologie aplicată în domeniul securității naționale și reprezentant la Convenția Națională a Colegiului Psihologilor din România din partea Filialei Teritoriale Hunedoara.

Este absolventă a Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, specializarea Psihologie, Univ. ”Babeș – Bolyai” Cluj Napoca și a programelor de master (Psihologia muncii, organizațională și a transporturilor, Fac. de Sociologie și Psihologie, Univ. de Vest din Timișoara și Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie , Fac. De Psihologie, Univ. ”Lucian Blaga” Sibiu).

Email: jorza_andreea@yahoo.com
Telefon: 0721 011 523