Simona HERB

psihoterapeut, specialist în relații de cuplu, terapeut sistemic de cuplu și familie

Simona HERB

Psihoterapeut, specialist în relații de cuplu, din 2010 fiind și terapeut sistemic de cuplu și familie, este fondator și manager al PSIRIS – Centru de Psihoterapie și Evoluție Personală (www.psiris.ro) și singurul trainer certificat de către ICEEFT (2017) în abordarea terapeutică de cuplu centrată pe emoții (EFT), fiind singurul trainer acreditat în EFT din Europa de Est (www.iceeft.com).

Herb Simona este cooordonatorul abordării EFT (Emotionally Focused Therapy) în România, formator în terapia sistemică de cuplu și familie în cadrul Institutului Areopagus, Timișoara. În 2015 și-a susținut doctoratul, tema lucrării sale fiind „Eficiența terapiei centrate pe emoții: conectare emoțională, satisfacție în cuplu și iertare”. Este organizator de cursuri de formare acreditate de COPSI și ICEEFT în terapia centrată pe emoții – Externship, Core Skills în România (Iași, București, Timișoara, Cluj) și în Egipt, Cehia, Turcia.

Cursuri de specialitate susținute și acreditate de Colegiul Psihologilor sunt: Lucrul cu emoții intense, Rușine, Traumă și EFT, Răni de atașament și procesul iertării, EFT în lucrul individual În cadrul Centrului Psiris, Simona Herb a conceput și susține o serie de workshop-uri, cu pasiune și dedicare: Ține-mă strâns în brațe, week-end intensiv dedicat cuplurilor; Meseria de părinte; Boala ca șansă. Motto-ul care îi ghidează traseul profesional este: „Știm că iubirea ne face vulnerabili, dar și că nu suntem niciodată la fel de siguri și puternici ca atunci când suntem siguri că suntem iubiți.” (dr. Sue Johnson)

E-mail: simona.herb@yahoo.com
Telefon: 0755 690 033